Sormusten ja korujen suunnittelu
Voit saapua luoksemme koska tahansa. Tavatessamme keskustelemme mm. toiveistasi, materiaaleista sekä jalokivistä. Myymälässämme on esillä paljon sormus- ja korumalleja, joiden avulla ideoiden löytäminen on helpompaa. Keskustelun perusteella piirrämme luonnoksia mutta varsinainen suunnitteluvaihe etenee yleensä sähköpostitse.
Tilaustöissä voimme hyödyntää mahdollisuuksien mukaan asiakkaan vanhojen korujen materiaaleja kuten jalometalleja ja -kiviä. 

Tilaustöiden aikataulu
Tilaustöiden toimitusaika on alkaen 2 viikkoa. Keskimäärin tilaustyönä valmistettujen sormusten ja korujen suunnitteluprosessiin ja valmistamiseen kuluu aikaa 1 kuukausi. Suosittelemme kuitenkin olemaan yhteydessä meihin mahdollisimman aikaisin, sillä aikatauluun vaikuttavia tekijöitä on useita.

Suunnitelma ja tarjous
Sormuksen tai korun suunnittelu kanssamme ei ole ostopäätös. Suunnittelun jälkeen teemme suunnitelmaan perustuvan tarjouksen ja mikäli tarjouksemme ei miellytä sinua ei sinun tarvitse tehdä tilausta. Aloitamme sormuksen valmistamisen vasta sitten, kun olet hyväksynyt tarjouksemme ja tilauksesta tulee sitova. Tarjouksemme on voimassa yhden kuukauden.

Tilauksen jälkeen
Mittatilaussormuksen valmistukseen kuuluu sormuksen sovittaminen valmistusvaiheen aikana. Tällä varmistetaan, että työ etenee haluttuun suuntaan ja lopputulos vastaa sovittua.

Korujen huolto
Meiltä ostettujen tuotteiden ostohintaan kuuluu korujen puhdistus ja pintojen kunnostus kuten kiillotus tarvittaessa. Voit kysyä myös muualta ostettujen korujen huoltamisesta.

Korujen muutostyöt
Teemme muutostöitä ja tuunauksia meiltä sekä muualta ostettuihin uusiin ja vanhoihin koruihin.

Korujen korjaustyöt
Tällä hetkellä teemme korjaustöitä vain meiltä ostettuihin koruihin.
Back to Top