Nooan arkki
Nooan arkki - mallistossamme on Anneli Aaltosen suunnittelemia ihastuttavia kummilusikoita. Kummilusikat valmistetaan käsityönä ja niissä on riittävästi tilaa kaiverruksille. Lusikat on suunniteltu siten, että ne sopii pienen lapsen käteen ja suuhun. Kummilusikoiden valmistusmateriaali on hopea.

Kummilusikoiden tarina
"Ensimmäisenä meistä tehtiin Tyttöpupu vuonna 2005. Meidät luonnut Anneli maalaili silloin akvarelleja joissa me ja moni muu eläinhahmo seikkailimme. Kun Annelin ystävä tilasi häneltä hopealusikan, sai balettia tanssiva Tyttöpupu hopeisen hahmonsa. Jo samana kesänä Tyttöpupu sai kaverikseen Pupun ja pari vuotta myöhemmin puput saivat uusia ystäviä Ketusta ja Haukusta. Jokainen meistä on saanut alkunsa jonkun kummin, mummin, äidin tai isän toiveesta. Kisun Anneli suunnitteli omalle kummipojalleen. 
Juhlavuotena 2015 Tyttöpupu täytti 10 vuotta ja juhlimaan kutsuttiin myös Apina ja Haikara. Päkä -lusikka syntyi 2017 ja uusin malli Kurre joulukuussa 2022".

Kaiverrukset
Kummilusikoiden hintaan kuuluu seuraavat kaiverrukset: Nimi, syntymäpäivä ja kellonaika, pituus sekä paino.

Hinta
Hinta 159€ + lähetyskulut Suomessa 10€.

Tilaaminen
Voit tilata kummilusikan suomessa sähköpostitse ja tuote lähetetään sinulle postiennakolla lähimpään postitoimipisteeseen. Kummilusikka pakataan säilytyspussiin ja rasiaan. Merkitse tilaukseesi seuraavat tiedot: Nimi, toimitusosoite ja puhelinnumero, lusikkamalli ja kaiverrustiedot.
Orava kummilusikka

Kurre

Tyttöpupu kummilusikka

Tyttöpupu

Kettu kummilusikka

Kettu

Apina kummilusikka

Apina

Poikapupu kummilusikka

Poikapupu

Koira kummilusikka

Haukku

Lammas kummilusikka

Lammas

Haikara kummilusikka

Haikara

Kissa kummilusikka

Kisu

Back to Top