FIN    ENG

Meiltä löydätte kihlasormukset ja vihkisormukset sekä muut korut. Sormukset ja korut valmistetaan Suomessa omalla pajallamme.

Papaja

 

Papaja on Helsingissä sijaitseva kultasepänalan yritys. Olemme erikoistuneet yksilöllisten kihla- ja vihkisormusten suunnitteluun ja valmistukseen tilaustyönä. Valikoimiimme kuuluu myös suunnittelemiamme piensarjana valmistettuja korumallistoja ja kummilusikoita.

 

Valmistamme persoonallisia aikaa ja käyttöä kestäviä koruja laadukkaasti, käsityöperinteitä kunnioittaen unohtamatta nykyaikaisten teknologioiden mahdollisuuksia.

 

Mittatilaustyönä meillä teetetty koru on suunniteltu ja valmistettu juuri sinulle. Hyvä, yhteistyössä asiakkaan kanssa toteutettu suunnittelu yhdistettynä korkeatasoiseen kultasepäntyöhön takaa lopputuloksen johon voit olla tyytyväinen.

 

 

 

Muotoilijat

 

Papajan korujen suunnittelusta vastaa kultaseppä/muotoilija Anneli Aaltonen sekä kultaseppä/muotoilija Vilja Tamminen. Molemmilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus korujen suunnittelusta ja valmistamisesta mittatilaustyönä.

 

Anneli on valmistunut Lahden Muotoiluinstituutista kultasepänalanlaitokselta vuonna 2000. Vilja on valmistunut Lahden Muotoiluinstituutin kultasepänalan laitokselta sekä taideteollisesta korkeakoulusta/Aalto yliopistosta taiteen maisteriksi.

 

Molempien suunnittelemia koruja ja esineitä on esitelty useissa näyttelyissä ja tapahtumissa ympäri maailmaa.

 

"Pieni yritys joka tuottaa tarpeeseen ja käyttäjälleen merkityksellisä koruja ja esineitä on tapamme toimia muotoilijoina vastuullisesti".

 

 

 

Missä Papajan korut valmistetaan?

 

Papajan oma kultasepänpaja sijaitsee Helsingin Kalliossa myymälämme yhteydessä. Korujemme kotimaisuusaste kultasepäntyön osalta on 100% josta n. 90% tehdään omissa tiloissamme. Teollisesti valmistetut ketjut on valmistettu EU:n alueella.

 

 

 

Valmistamme ainutlaatuisia koruja

 

Emme valmista tuotteita massamarkkinoille. Toimintamme tärkeimpiä kulmakiviä on välttää turhaa tuotteiden valmistamista. 90% tuotannostamme on sormuksia ja korumalleja joita on valmistettu vain yksi kappale tilaustyönä. Näin vältämme tarpeetonta materiaalien ja energian kuluttamista. Tilaustyönä suunniteltu ja valmistettu koru on myös merkityksellisempi omistajalleen jolloin sen käyttöikä on pitkä. Käsityönä valmistettuja koruja voidaan myös korjata jolloin niiden käyttöikä pitenee entisestään seuraaville sukupolville.

 

 

 

Timantit

 

Käytämme koruissamme timantteja jotka hankimme luotettavalta suomalaiselta timantti- ja jalokivikauppaan keskittyneeltä asiantuntijayritykseltä. Näin toimimalla pystymme hankkimaan hyvin ainutlaatuisia timantteja sekä varmistamaan parhaalla mahdollisella tavalla timanttien alkuperä.

 

Lue lisää käyttämiemme timanttien alkuperästä...

 

 

Kierrätyskulta

 

Käyttämämme jalometallit ovat kierrätettyjä. Kulta ja muut jalometallit ovatkin kierrätettävyydeltään huippuluokkaa ja materiaalihukka jalometallituotteiden valmistuksessa on hyvin pieni, sillä jalometallit kerätään talteen ja kierrätetään erittäin tehokkaasti.

Ilmaston puolesta.

Papaja / Agricolankatu 11, 00530 Helsinki / www.papaja.fi / 050-320 5272 / info@papaja.fi / Ti-To 13-18, Pe 13-17, La 10-14

Papaja

Agricolankatu 11, 00530 Helsinki

www.papaja.fi / info@papaja.fi

050-320 5272

TI-TO 13-18, PE 13-17, LA 10-14

Meiltä löydätte kihlasormukset ja vihkisormukset sekä muut korut. Sormukset ja korut valmistetaan Suomessa omalla pajallamme.
Ilmaston puolesta.