FIN    ENG

Kihla- ja vihkisormukset mittatilaustyönä

 

Suunnittelemme ja valmistamme erityisesti kihla-ja vihkisormuksia mittatilaustyönä. Meillä on vuosien kokemus mitä erilaisimpien sormusten toteuttamisesta.

 

Voit koska tahansa saapua liikkeeseemme eikä sinun tarvitse tarkalleen tietää minkälaisen sormuksen haluat sillä työmme on auttaa sinua oikean sormuksen löytämisessä.

 

Mittatilaustyönä sormus on suunniteltu ja valmistettu juuri sinulle. Hyvä suunnittelu yhdistettynä korkeatasoiseen kultasepäntyöhön takaa lopputuloksen johon voit olla tyytyväinen.

 

Tavatessamme keskustelemme mm. toiveistasi, materiaaleista sekä jalokivistä. Myymälässämme on esillä paljon sormusmalleja joiden avulla ideoiden löytäminen on helpompaa. Keskustelun perusteella piirrämme luonnoksia sormuksesta.

 

Sormusta teettäessä ei tarvitse kiirehtiä. Sormuksen valintaan kannattaa käyttää aikaa sillä keskustelemalla ja vertailemalla valintasi osuu oikeaan. Mikäli sormukseen istutetaan kiviä kuten timantteja on niiden vertailu ja valinta helpompaa, kun voit nähdä kivet jo ennen niiden istuttamista. Timanteissa on eroja kuten hyvissä viineissä.

 

Mittatilaussormuksen valmistukseen kuuluu myös sormuksen sovittaminen. Tällä varmistetaan, että työ etenee haluttuun suuntaan ja lopputulos vastaa sovittua.

 

Sormuksen suunnittelu ei ole ostopäätös. Mikäli tekemämme tarjous ei miellytä sinua ei sinun tarvitse tilata sormusta sillä aloitamme sormuksen valmistamisen vasta sitten, kun olet hyväksynyt tarjouksemme. Näin tapahtuu hyvin harvoin sillä kunnia-asiamme on palvella asiakkaitamme hyvin ja tehdä sormuksen hankinnasta miellyttävä kokemus ja elämys.

 

Sormuksissa käytämme materiaaleina kultaa eri väreissä ja platinaa.

 

Käyttämämme jalokivet ovat pääasiassa timantteja ja safiireita.

Muutostyöt

 

Teemme vanhoihin koruihin muutostöitä. Vanha koru voidaan kunnostaa tai korusta voidaan käyttää esimerkiksi timantit uutta korua valmistettaessa. Hyvin usein uuden tilaustyön suunnittelun lähtökohtana onkin vanhan korun timantit jotka irrotetaan vanhasta korusta ja istutetaan uuteen koruun. Myös jalometallit on mahdollista hyödyntää uutta korua valmistettaessa.

Papaja / Agricolankatu 11, 00530 Helsinki / www.papaja.fi / 050-320 5272 / info@papaja.fi / Ti-To 11-18, Pe 11-17, La 10-14

Papaja

Agricolankatu 11, 00530 Helsinki

www.papaja.fi / info@papaja.fi

050-320 5272

TI-TO 11-18, PE 11-17, LA 10-14