FIN    ENG

Sormukset

 

Suunnittelemme ja valmistamme uniikkeja kihla- ja vihkisormuksia tilaustyönä. Meillä on vuosien kokemus mitä erilaisimpien korujen sekä kihla- ja vihkisormusten toteuttamisesta. Tilaustyönä sormus on suunniteltu ja valmistettu juuri sinulle. Hyvä suunnittelu yhdistettynä korkeatasoiseen kultasepäntyöhön takaa lopputuloksen, johon voit olla tyytyväinen.

 

 

 

Korut

 

Kuten sormuksiakin, valmistamme kaikenlaisia kultasepänalan tuotteita kuten kaula- ja korvakoruja tilaustyönä.

 

 

 

Materiaalit

 

Valmistamme sormuksia ja koruja hopeasta, kullasta ja platinasta. Kultaa on saatavana useita eri värejä. Käyttämämme kullan värit ovat valko-, ruusu- ja keltakulta. Valkokultaiset sormukset voidaan haluttaessa rodinoida. Rodinointi on ohut rodium pinnoite sormuksen pinnalla, joka vaalentaa valkokullan luontaisen hieman tummemman värin. Platina vastaa väriltään rodinoitua valkokultaa. Käyttämämme jalometallit ovat kierrätettyjä.

 

Käytämme koruissamme timantteja, jotka hankimme luotettavalta suomalaiselta timantti- ja jalokivikauppaan keskittyneeltä asiantuntijayritykseltä. Näin toimimalla pystymme hankkimaan hyvin ainutlaatuisia timantteja sekä varmistamaan parhaalla mahdollisella tavalla timanttien alkuperä.

Lue lisää käyttämiemme timanttien alkuperästä...

 

 

 

Suunnittelu

 

Tavatessamme keskustelemme mm. toiveistasi, materiaaleista sekä jalokivistä. Myymälässämme on esillä paljon sormus- ja korumalleja, joiden avulla ideoiden löytäminen on helpompaa. Keskustelun perusteella piirrämme luonnoksia mutta varsinainen suunnitteluvaihe etenee yleensä sähköpostitse.

 

 

 

Aikataulu

 

Tilaustöiden toimitusaika on alkaen 2 viikkoa. Keskimäärin tilaustyönä valmistettujen sormusten ja korujen suunnitteluprosessiin ja valmistamiseen kuluu aikaa 1 kuukausi. Suosittelemme kuitenkin olemaan yhteydessä meihin mahdollisimman aikaisin, sillä aikatauluun vaikuttavia tekijöitä on useita.

 

 

 

Tarjous

 

Sormuksen tai korun suunnittelu kanssamme ei ole ostopäätös. Suunnittelun jälkeen teemme suunnitelmaan perustuvan tarjouksen ja mikäli tarjouksemme ei miellytä sinua ei sinun tarvitse tehdä tilausta. Aloitamme sormuksen valmistamisen vasta sitten, kun olet hyväksynyt tarjouksemme ja tilauksesta tulee sitova. Tarjouksemme on voimassa yhden kuukauden.

 

 

 

Tilauksen jälkeen

 

Mittatilaussormuksen valmistukseen kuuluu sormuksen sovittaminen valmistusvaiheen aikana. Tällä varmistetaan, että työ etenee haluttuun suuntaan ja lopputulos vastaa sovittua.

 

 

 

Korujen huolto

 

Meiltä ostettujen tuotteiden ostohintaan kuuluu korujen puhdistus ja pintojen kunnostus kuten kiillotus tarvittaessa. Voit kysyä myös muualta ostettujen korujen huoltamisesta.

 

 

 

Muutostyöt

 

Teemme muutostöitä meiltä sekä muualta ostettuihin koruihin.

 

 

 

Korjaustyöt

 

Tällä hetkellä teemme korjaustöitä vain meiltä ostettuihin koruihin.

 

 

 

Takuu

 

Tuotteillamme on takuu materiaali ja valmistusvirheille.

Papaja / Agricolankatu 11, 00530 Helsinki / www.papaja.fi / 050-320 5272 / info@papaja.fi / Ti-To 13-18, Pe 13-17, La 10-14

Papaja

Agricolankatu 11, 00530 Helsinki

www.papaja.fi / info@papaja.fi

050-320 5272

TI-TO 13-18, PE 13-17, LA 10-14