suomen lippuenglannin lippusormuksia
ETUSIVU - SORMUKSET - KUMMILUSIKAT - KORUT - TILAUSTYÖT - YHTEYSTIEDOT

vihkisormus

Kihla- ja vihkisormukset mittatilaustyönä

Suunnittelemme ja valmistamme erityisesti kihla- ja vihkisormuksia mittatilaustyönä. Meillä on vuosien kokemus mitä erilaisimpien sormusten toteuttamisesta.

Sormuksissa käytämme materiaaleina keltakultaa, valkokultaa, punakultaa, platinaa ja palladiumia. Koruissa käyttämämme jalometallit ovat kierrätettyjä.

Käyttämämme jalokivet ovat pääasiassa timantteja ja safiireita.

Voit koska tahansa saapua liikkeeseemme eikä sinun tarvitse tarkalleen tietää minkälaisen sormuksen haluat sillä työmme on auttaa sinua oikean sormuksen löytämisessa.

Mittatilaustyönä sormus on suunniteltu ja valmistettu juuri sinulle. Hyvä suunnittelu yhdistettynä korkeatasoiseen kultasepäntyöhön takaa lopputuloksen johon voit olla tyytyväinen.

timanttisormus

Tavatessamme keskustelemme mm. toiveistasi, materiaaleista sekä jalokivistä. Myymälässämme on esillä paljon sormusmalleja joiden avulla ideoiden löytäminen on helpompaa. Keskustelun perusteella piirrämme luonnoksia sormuksesta.

Sormusta teettäessä ei tarvitse kiirehtiä. Sormuksen valintaan kannattaa käyttää aikaa sillä keskustelemalla ja vertailemalla valintasi osuu oikeaan. Mikäli sormukseen istutetaan kiviä kuten timantteja on niiden vertailu ja valinta helpompaa, kun voit nähdä kivet jo ennen niiden istuttamista. Timanteissa on eroja kuten hyvissä viineissä

Mittatilaus sormuksen valmistukseen kuuluu myös sormuksen sovittaminen. Tällä varmistetaan, että työ etenee haluttuun suuntaan ja lopputulos vastaa sovittua.

Sormuksen suunnittelu ei ole ostopäätös. Mikäli tekemämme tarjous ei miellytä sinua ei sinun tarvitse tilata sormusta. Näin tapahtuu hyvin harvoin sillä kunnia-asiamme on palvella asiakkaitamme hyvin ja tehdä sormuksen hankinnasta miellyttävä kokemus ja elämys.

Valmistamme tilaustyönä myös muita kultasepäntöitä, korujen muutostöitä, sekä palkintoja ja yrityslahjoja.

timanttisormus

valkokulta timanttisormus