Papaja

 

Papaja on Helsingissä sijaitseva kultasepänalan yritys. Olemme erikoistuneet yksilöllisten kihla- ja vihkisormusten suunnitteluun ja valmistukseen tilaustyönä.

 

Valmistamme persoonallisia aikaa ja käyttöä kestäviä koruja laadukkaasti, käsityöperinteitä kunnioittaen unohtamatta nykyaikaisten teknologioiden mahdollisuuksia.

 

Erityisesti yksilöllisiä tilaustyönä valmistettuja kihla- ja vihkisormuksia etsivät pariskunnat ovat löytäneet Papajaan.

 

Mittatilaustyönä kultasepällä teetetty koru on suunniteltu ja valmistettu juuri sinulle. Hyvä suunnittelu yhdistettynä korkeatasoiseen kultasepäntyöhön takaa lopputuloksen johon voit olla tyytyväinen.

 

 

 

Muotoilijat

 

Papajan korujen suunnittelusta vastaavat kultaseppä muotoilija Anneli Aaltonen ja muotoilija Vilja Lumi Tamminen. Molemmilla on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus korujen suunnittelusta ja valmistamisesta mittatilaustyönä.

 

 

 

Missä Papajan korut valmistetaan?

 

Papajan oma kultasepän paja sijaitsee Helsingin Kalliossa myymälämme yhteydessä. Korujemme kotimaisuusaste kultasepäntyön osalta on 100% josta n. 90% tehdään omissa tiloissamme. Teollisesti valmistetut ketjut on valmistettu EU:n alueella.

 

 

 

Timantit

 

Käytämme koruissamme timantteja jotka hankimme luotettavalta suomalaiselta timantti- ja jalokivikauppaan keskittyneeltä asiantuntijayritykseltä. Näin toimimalla pystymme hankkimaan hyvin ainutlaatuisia timantteja sekä varmistamaan parhaalla mahdollisella tavalla timanttien alkuperä.

 

Lue lisää käyttämiemme timanttien alkuperästä...

 

 

 

Jalometallien kierrätys

 

Käyttämämme jalometallit ovat kierrätettyjä. Kulta ja muut jalometallit ovatkin kierrätettävyydeltään huippuluokkaa ja materiaalihukka jalometallituotteiden valmistuksessa on hyvin pieni, sillä jalometallit kerätään talteen ja kierrätetään erittäin tehokkaasti.

Papaja / Agricolankatu 11, 00530 Helsinki / www.papaja.fi / 050-320 5272 / info@papaja.fi / Ti-To 11-18, Pe 11-17, La 10-14

Papaja

Agricolankatu 11, 00530 Helsinki

www.papaja.fi / info@papaja.fi

050-320 5272

TI-TO 11-18, PE 11-17, LA 10-14